Ordförande har ordet

2023-10-22

Lite om den senaste tiden i föreningen.

Vi har blivit inbjudna till en arrangerad tträning genom Bison 4 november i Falköping. TBF har fått 3 platser till sitt förfogande. Styrelsen har utsett Tommy, Zvonko och Thor-Allan att åka dit och ta till sig denna aktivitet för att sedan försöka utöva detta i vår förening.

Det är den meriterade Joachin "Pimmen" Andersson från

Malmö Coccanelle CPC  som håller i denna träning. 

Han har meriter som många SM och landslagsspelare i många år.

Seniormässan 5 oktober blev riktigt bra tyckte vi som var där för vår förening. Många nyfikna och som visade intresse. Samtidigt hade vi möjligheten att välkomna besökarna till "OPPET HUS" i boulehallen 21 oktober mellan 10-14.

Det var ett mycket tråkigt ock kallt väder denna dag. Det kom 8-10 personer som  provade på att spela samt fika. Det var 10-12 föreningsmedlemmar på plats ocg hade det mycket trevligt med spel och fika och mycket prat och skratt = Trevlig dag.

Sparbanksserien har startat med 1:a omgången. Samtliga 3 matcher slutade 5-4 vilket visar en kommande jämn serie.

Novemberfajten är fulltecknad redan = 16 lag. Spelas inomhus.

Månadslotteriet fortsätter i vanlig ordning.

Oktoberdragning 2 november. 

Allt för denna gång

Vi ses o hörs 

Thor-Allan

------------------------------------------------------------------------------------------

2023-09-18

Lite kortfattat vad som har hänt de senaste 3-4 månaderna.

Utomhussäsongen startar och utebanorna görs iordning.

Månads-fajterna fortsätter i vanlig ordning. Juni spelas , Juli spelas semester-fajten bland medlemmar i föreningen. Augusti-fajten ställs in pga. regnvarsel. 28 lag anmälda. Det kom inte en droppe regn den dagen. September-fajten kom det 28 lag, kul kul.

Seriespele startar och första sammandraget blir i Wrågården Falköping. TBF spelar i Div. 5. Vi förlorar samtliga matcher, tyvärr.

Andra sammandraget går i Övrarp Dalsjöfors. Vi spelar 2 omgångar och förlorar bägge, tyvärr. Det blir att vi åker ner till Div. 7. Nya friska tag nästa år. Fler licensierade spelare hoppas jag på. Föreningen har ju fått några nya medlemmar och hoppas på fler.

14 september hölls det ett medlemsmöte där det kom 24 medlemmar. Olika saker informerades det om bla. ekonomi, Sparbanks-serien, byte till LED lampor i serveringen. Inform. om att Vätternklotet troligtvis startar maj 2024. Thor-Allan jobbar på det. Det gick igenom en del skrivelser om att ändra på träningstider och när Sparbanksseriens matcher skall spelas. Det togs ingen notis på det så allt fortsätter som tidigare år.

5 oktober blir det Seniormässa i Bibliotekshuset samt Disponentvillan kl. 10 - 17. TBF skall närvara för att visa att vi finns och att vi har en bra verksamhet i Tidaholm. 6 personer ställer upp på detta. 

16 september hölls det KM Trippel. Det var tyvärr endast 7lag anmälda. Tyvärr får ett lag W.O. i alla 4 omgångar som det spelades. Eva, Tommy och Kurt vann alla sina matcher - GRATTIS

23 september beräknas det att det skall hållas BOULEKUL med 3 matcher korta omg. därefter grillning och samkväm.

Sparbanks-serien beräknas komma igång V 42.

Föreningen har haft sina fyra KM under året. Det är singel, dubbel, trippel samt 80+.

En medlem har lyckats vinna alla sina tre möjligheter.

Det är Tommy "Vreten"Svensson, GRATTIS Tommy.

Månadslotteriet fungerar bra vilöket gen en bra inkomst till föreningen. 

Tack alla medlemmar för att Ni stöttar vår fina förening.

Tack för denna gång.

Vi ses o hörs 

Thor-Allan